We hebben allemaal in meerdere of mindere mate het vermogen om ons aan te passen aan tegenslagen en stress in ons leven. We leren hieruit en groeien verder als persoon. We staan sterker in onze schoenen waardoor we sneller met toekomstige tegenslagen en uitdagingen kunnen omgaan. We noemen dit veerkracht en tot op zekere hoogte is dit aangeboren, maar via training is het mogelijk om deze vaardigheid verder te ontwikkelen.

Hoe kunnen we sterker in onze schoenen staan als LGBTI+-persoon? Hoe kunnen we omgaan met tegenslagen en stress? Hoe geven we onze grenzen aan tegenover anderen? Doorheen deze training gaan wij samen met jullie aan de slag om een antwoord te formuleren op al deze vragen. We gaan samen aan de slag met concrete verhalen waarin jullie zich in kunnen herkennen en waarin jullie steun vinden. Zo staan jullie na deze workshop krachtiger in jullie persoonlijk leven en de werkvloer.

Duur: 6 uur
Aantal deelnemers:  minimum 6 en maximum 12

Heb je graag meer informatie over deze vorming of wil je ze boeken? Contacteer ons dan via het onderstaande formulier en we helpen je graag verder.