Hey! Tof dat je hier bent!

Het hoogste doel van KLIQ en çavaria is om een wereld te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn. Daarom zetten we ons in voor het welzijn, de gelijke rechten en kansen van LGBTI+ personen. Het middenveld, het onderwijs, gezondheidsinstellingen en de werkvloer zijn allemaal domeinen waar we verandering in willen en ons dus extra op focussen.

Maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Zowel KLIQ als çavaria worden ondersteund door heel wat diverse en geëngageerde vrijwilligers. Ze dragen allemaal hun steentje bij op hun eigen manier, vanuit hun eigen talenten en met hun eigen expertises. Ook jij kan daar bij horen! Lees daarom snel verder. 

VRIJWILLIGERSWERK BIJ KLIQ

Bij KLIQ vinden we het belangrijk om iedereen een plaats te bieden die aansluit bij hun eigen ambities, talent en engagement. Omdat iedereen uniek is, gaan we met elke vrijwilliger op zoek naar hoe zij hun rol binnen onze organisatie willen vormgeven. 

Op de weg naar een inclusievere samenleving is er ruimte voor ieders levenservaringen, ideeën en expertises.

 

WAT KAN JE DOEN?

Alle vrijwilligers bij KLIQ werken op hun eigen manier aan maatschappelijke sensibilisering en/of de versterking van onze eigen queer community.

Dit kan zijn door workshops te geven aan externe groepen, te zetelen in panelgesprekken of hun getuigenis te brengen aan andere LGBTI+ verenigingen. Anderen werken dan weer hun eigen projectje uit, zoals de opname van een podcast, een kortfilm, een infographic, een spel,... De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Non-binary talks

Welk type vrijwilliger ben jij?

Weet je het nog niet?
Niet erg! We nodigen je graag uit op een kennismakingsgesprekje om te bekijken hoe we je een plaatsje kunnen geven.
PRAKTISCHE INFORMATIE OVER VRIJWILLIGERSWERK

Download hier de vrijwilligersgids.

Deze gids beantwoordt al je praktische vragen over vrijwilligerswerk bij çavaria. 

Hoe ziet de organisatie eruit? Worden mijn onkosten vergoed? Welke andere vrijwilligersgroepen zijn er? Je vindt het allemaal hier.

pdf Vrijwilligersgids (15.59 MB)