Een divers team van werknemers brengt andere ideeën en nieuwe manieren van denken  binnen een bedrijf. Het resulteert in een meer innovatief, creatief en competitief bedrijf met een beter imago die een spectrum van gekwalificeerde kandidaten aantrekt. Een divers team bestaat uit een poel van medewerkers met verschillende culturele achtergronden, leeftijden, genderidentiteiten, religies, geslachten…  Zo ontstaat er ook een werkomgeving waarbij wederzijds respect voor individuele verschillen de norm is.

Hoe train ik medewerkers om naar talenten en competenties te kijken? Hoe maak ik mensen bewust van hun overtuigingen? Hoe ga ik om met veel gestelde vragen rond seksuele en genderdiversiteit op de werkvloer? Doorheen deze workshop gaan we samen met jullie aan de slag om een antwoord te formuleren op al deze vragen. We doen dit met behulp van ons eigen interactief spel ‘TeamWorks’. Als teamleiders worden jullie een krak in het inspireren en het begeleiden van het team om aan de slag te gaan met diversiteit op de werkvloer.

Duur: 3 uur
Aantal deelnemers: minimum 6 en maximum 12

Heb je graag meer informatie over deze vorming of wil je ze boeken? Contacteer ons dan via het onderstaande formulier en we helpen je graag verder.