We brengen een groot stuk van ons leven door op de werkvloer. Het is niet enkel een plek waar we individueel werk verrichten, maar ook een plek waar we sociale contacten leggen en waar we samenwerkingen aangaan tot ver buiten onze eigen organisatie. Het is een plek waar werknemers en -werkgevers leven  en waar maatschappelijke vooroordelen en stereotypen kunnen heersen. Als je die verwachtingen doorbreekt en een inclusieve werkvloer creëert, dan kunnen je werknemers hun talenten en competenties verder ontwikkelen in plaats van dat ze onderdrukt worden.

Maar wat betekent het om een inclusieve werkgever te zijn? Wat zijn de voordelen voor de werkgever en -werknemers om op seksuele en genderdiversiteit in te zetten? Waarom is een seksuele en genderdiversiteit een absolute must voor een inclusieve werkvloer? Doorheen de sessie gaan we samen met jullie een antwoord formuleren op al deze vragen. We doen dit aan de hand van herkenbare casussen, cijfermateriaal en concrete tips. Zo zetten jullie na afloop meteen de eerste stappen tot een meer inclusief bedrijf op vlak van seksuele en genderdiversiteit.

Duur: 2 uur
Aantal deelnemers: onbeperkt

Deze sessie kan je ook als webinar aanvragen.

Heb je graag meer informatie over deze vorming of wil je ze boeken? Contacteer ons dan via het onderstaande formulier en we helpen je graag verder.