De werkplek is een plaats waar een groot deel van het leven van mensen zich afspeelt. Het is een plaats waar we contacten leggen met klanten, partners en collega’s. Ons privéleven komt aan bod op de werkvloer. Toch voelen heel wat LGBTI+-personen dat ze niet open kunnen zijn op de werkvloer, zowel in de beginfase van hun professionele loopbaan als in hogere functies. Ze geven aan dat ze te maken krijgen met directe en indirecte discriminatie op de werkvloer, met zogenaamde “onschuldige” mopjes, bij het gebruik van sanitaire voorzieningen...

Hoe gaan we om met discriminerende praktijken op de werkvloer? Hoe kunnen we LGBTI+-personen ondersteunen op de werkvloer? Wat zijn de noden en behoeften van LGBTI+-personen binnen onze organisatie? Doorheen de workshop gaan we aan de slag om een antwoord te formuleren op al deze vragen. Aan de hand van tips en tricks, iinzichten en reflectie creëren we samen met jullie een meer inclusieve werkomgeving waarin werknemers en werkgevers open kunnen zijn.

Duur: 2 uur
Aantal deelnemers:  minimum 5 en maximum 20

Heb je graag meer informatie over deze vorming of wil je ze boeken? Contacteer ons dan via het onderstaande formulier en we helpen je graag verder.