Waarover gaat het?

In deze workshop staan reflecteren en kennisuitwisseling centraal. Na een korte intro over verschillende relatievormen zoomen we in op polyamorie. Met een blik op de geschiedenis staan we stil bij monogamie als maatschappelijke norm.  Wat houdt het in om je als polyamoureus te identificeren en wat valt er allemaal onder deze term? Welke plaats krijgen begrippen als 'ethiek' en 'consent' binnen poly relaties? Wat zijn de uitdagingen voor deze doelgroep en hoe kunnen we deze verlichten door actief bondgenootschap? We sluiten af met concrete tips & tricks voor iedereen die actie wil ondernemen en met doorverwijzingen naar organisaties en communities, zodat je ook achteraf weet waar je terecht kan.

Wat leer je bij?

  • Inzicht in ethisch non-monogame relaties
  • Reflecteren over de normen in onze samenleving
  • Inspiratie over relatiediversiteit
  • Betere kennis over polyamorie en de mythes die errond heersen
  • Overzicht van lotgenotengroepen, informatie en organisaties

Voor wie is het bedoeld?

Deze vorming is voor iedereen met interesse in relatiediversiteit en een open blik op de maatschappij. Het maakt niet uit of je jezelf identificeert als polyamoureus of niet.

 

Wil je deze vorming organiseren? Wil je graag eens brainstormen over een leuke vorming voor je groep? Contacteer ons dan vrijblijvend via mail en we helpen je graag verder.